top of page

DEFINITIEVE ONTHARING

Energist VPL UltraPlus

de meest betrouwbare oplossing
voor definitieve ontharing
  • Veilig voor alle huidtypes

  • Ook lichtere haren en fijnere haren kunnen succesvol behandeld worden

  • Wetenschappelijk bewezen efficiëntie, inclusief een studie die bewijst dat het beter werkt dan laser bij vrouwen met hirsutisme (de moeilijkste te verwijderen haargroei)

Alle uitgebreide info vindt u ook op onze andere website: www.permanenteontharing.be

Hoe werkt Energist VPL?

Energist VPL werkt met hoogenergetische lichttechnologie en overtreft zowel Laser als IPL systemen in veiligheid én efficiëntie. Dit betekent dat nagenoeg alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden en ook lichtere haarkleuren (geen wit of zeer blond haar) efficiënt behandeld kunnen worden.

VPL staat voor 'Variable Pulsed Light'. Dit is een uniek en gepatenteerd systeem dat succesvol de groeicellen van haren kan vernietigen, zonder daarbij de huid te schenden (wat bij Laser en IPL zeker niet altijd het geval is). De pulsen die allen gelijkwaardig in kracht zijn worden gefractioneerd. Daarna volgen ze elkaar met minipauzes op. Hierdoor stijgt de temperatuur in het haartje tot de 'smelttemperatuur', maar blijft de temperatuur in de huid onder de veiligheidsgrens.

 

We kunnen dit systeem bovendien perfect aanpassen met meer dan 800 verschillende behandelinstellingen, specifiek om uw huid- en haartype zo efficiënt mogelijk te kunnen behandelen.

Diagram met bol.jpg
DO.png

Het systeem is zo krachtig dat zelfs haren op 6mm diepte vlot definitief verwijderd kunnen worden. Dit is dankzij de hoge kracht en het gebruik van rood licht, want die lichtsoort gaat het diepste in de huid. Hierdoor vormt Energist VPL ook de ideale oplossing voor rughaar en buikhaar, wat dieper ingeplant kan zitten dan andere haren.

Ook dankzij deze mogelijkheid, onderscheidt Energist VPL zich van andere systemen, want die geven vaak slechts een oppervlakkige verschroeiing van de haartjes. Dan blijven ze wel iets langer weg, maar komen ze uiteindelijk gewoon weer terug. Bij Energist VPL is definitief ook werkelijk definitief. Dit wordt uitvoerig bewezen in de wetenschappelijke studies van het apparaat én ook dankzij het FDA label voor 'permanent hair reduction' dat het systeem gekregen heeft (in vergelijking met gewone 'hair reduction' voor andere apparaten).

Wenst u het te proberen? Dat kan!

We starten namelijk altijd eerst met een intake en proefbehandeling. Na de intake, wordt dan een stukje behandeld en later samen met u geëvalueerd alvorens de behandeling te starten. Een proefbehandeling helpt ons namelijk een aantal zaken te bepalen:

 

  1. Of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling

  2. Hoeveel behandelingen u naar schatting nodig zal hebben (gemiddeld zijn dat er 6 à 8, maar het kunnen er ook minder of meer zijn, dat leggen we u dan ook graag uit)

  3. Welke kostprijs de behandeling voor u zou bedragen. Wij werken met prijzen die afhankelijk zijn van de grootte van de te behandelen zone, want het zou niet eerlijk zijn als iemand met een 'kleine okselzone' evenveel zou moeten betalen als iemand met een 'grote okselzone'.

We willen namelijk enkel tevreden klanten!

Boek dus zeker een afspraak voor een intake definitieve ontharing en een proefbehandeling. Een proef kost u €20, maar wordt terugbetaald bij een eerste behandeling. Het is dus eigenlijk gratis.

bottom of page