Heeft u het alternatief voor een facelift al geprobeerd?

October 12, 2016

 

Het facelift-alternatief met Exilis is ontworpen om de huid te verstevigen en te verjongen zonder agressie of pijnlijke chirurgie. Waar wacht u dus nog op?

 

Meer en meer mensen zoeken naar een alternatief voor invasieve behandelingen om de huid mooier en steviger te maken. En daarvoor kunt u bij ons terecht. Met de Exilis behandeling, wordt uw huid op een natuurlijke en veilige manier mooier, steviger en jonger. 

HOE WERKT HET?
Tijdens de behandeling voelt u slechts warmte, maar eigenlijk neemt er een heus proces in de huid plaats. Uw huidcellen (de fibroblasten) worden immers enorm gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe collageen. Van collageen heeft u vast al gehoord. Dit is namelijk dé bouwstof in de huid die zorgt voor een mooie, jonge uitstraling. Neem gerust ook een kijkje op www.exilis-elite.be voor meer uitleg.


WAT KAN ER BEHANDELD WORDEN?
Exilis kan elke huidzone verstevigen. We behalen hele mooie resultaten bij rimpels rond de ogen, maar ook een verslapte hals wordt weer steviger en zelfs de huid aan de wangen zien we terug voller worden zodat "hamsterwangetjes" gelift worden en wangrimpels vervagen. Ook zien we de algemene huidstructuur verfijnen en egaler worden. U krijgt dus werkelijk een jongere huid met een lange uitwerking, en dat zonder chirurgie! 


WAAROM DUS KIEZEN VOOR EXILIS - DE NIET-CHIRURGISCHE FACELIFT?

-        De behandeling is absoluut veilig en pijnloos

-        Het is een volledig natuurlijke behandeling

-        De resultaten zijn langdurig en kunt u blijven opbouwen!


GRAAG MEER WETEN?
Contacteer ons voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij geven u graag advies en bespreken graag alle behandelingsmogelijkheden met u.


Hartelijke groeten
Eva & Ilse
info@anti-ageingcenter.be

 

 

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden