Schommelende temperaturen? Verwen je huid met Deep Ocean hyaluronspray!

May 10, 2016

 

Zomerse temperaturen die dan overslaan in onweersbuien en sterke afkoeling kunnen ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt. Met Deep Ocean hou je de huid goed gehydrateerd en gezond.

 

 

 

Op zo'n 3.000 meter diepte in de oceaan, is er een eeuwenoude stroming die van de ijsbergen uit Groenland afstamt. Dit bijzondere diepzeewater heeft geen contact met licht of met andere waterstromen die verschillend zijn in temperatuur en volume. Dit diepzeewater is dankzij haar unieke eigenschappen schoon en stabiel in haar zuiverheid - vrij van patogenen en chemische stoffen, maar rijk aan verzorgende nutriënten en essentiële mineralen.

 

 

 

Het is dan ook dit unieke diepzeewater dat via een omgekeerde osmosetechniek ontzout is en het hoofdingrediënt vormt van de Deep Ocean spray.

 

Verder is dit zuivere en geneeskrachtige product aangevuld door top-ingrediënten voor de huid, zoals hyaluronzuur, hamamelis virginiana en allantoïne. Dit hydrateert en verzorgt de huid als geen ander.

 

 

Deep Ocean spray is zowel onder als boven de dagcrème te gebruiken. Het herstelt snel een (ook door de zon) geïrriteerde huid en geeft rust aan een droge of onzuivere huid.

Het hoge gehalte aan hyaluronzuur is trouwens niet enkel goed voor de hydratatie, maar doet ook rimpels vervagen!

 

 

Meer info? ​Contacteer ons hier!

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden