5 TOP TIPS VOOR DE ZOMER

April 8, 2016

De zomer is in zicht! Tijdens het afgelopen weekend hebben we al een klein voorsmaakje gekregen en wij kijken alvast uit naar meer van deze zonnige, warme dagen. Het is een feit dat de zon ons energie geeft en ons gelukkiger laat voelen. Je krijgt ook al sneller zin in het dragen van kleurrijke kledij, lichtere en kortere stoffen en je wil er gewoon ook goed uit zien.

 

Daarom krijg je van ons ook enkele tips die je lichaam goed voorbereiden op de zomer!

 

 

TIP #1 - DRINK WATER

Laat dat kopje koffie of frisdrank nu even staan en drink eens gewoon een goed, groot glas water. Water reinigt je lichaam als geen ander en is onontbeerlijk als je je goed en mooi wil voelen in de zomer.

 

 

TIP #2 - EET FRUIT

Als water de keizer van de dranken is, dan is fruit dat van het eten. Laat die chocolaatjes en koekjes die je in de winter getroost hebben maar in de rekken liggen en kies voor heerlijke, sappige aardbeien, bessen, meloenen, sinaasappelen, enzovoort. Fruit herstelt meer in je lichaam dan je zou denken, zorgt voor de verwijdering van afvalstoffen en geeft je heel veel energie. Zorg wel altijd dat je fruit op een lege maag eet en combineer geen zoet en zuur fruit voor een goede vertering!

 

 

TIP #3 - LAST VAN ZONNE-ALLERGIE? VOORKOM HET ZONDER ZONNEBANK!

Je hoeft niet onder de schadelijke zonnebank te gaan kruipen om je huid voor te bereiden op de zon. Met een kuur van 10 beurten zuivere LED-behandeling, breng je je huid in topconditie en vermijd je een zonne-allergie. Bovendien vervagen reeds bestaande rimpels, pigmentvlekken, droogtevlekken en puistjes. Deze voordelige behandeling heeft dus enkel voordelen. Contacteer ons hier voor een afspraak.

 

 

TIP #4 - VERLIES JE WINTERKILO'S

Meer bewegen en gezonder gaan eten zijn alvast de twee voornaamste zaken die je kan gaan doen om van je winterkilo's af te geraken. Maar heb je nog enkele hardnekkige opgestapelde vetten zitten? Wil je extra centimeters kwijt aan de buik, armen, heupen, knieën of aan de billen? Dan kunnen wij je vast helpen met onze Sudatonic-behandeling, Cryo-Line behandeling en/of Exilis Elite behandeling en zie je die centimeters verdwijnen als sneeuw voor de zon. Contacteer ons hier voor een afspraak.

 

 

TIP #5 - START MET PERMANENTE ONTHARING

Kies ervoor om haarvrij de zomer in te gaan, want niks is fijner dan je niet te moeten scheren in de zomer! Als je nu nog start met permanente ontharing, pluk je er alle vruchten van! Enkele weken na de behandeling vallen zowat alle haartjes uit en ben je sowieso al enkele dagen tot weken van je haartjes verlost. En per behandeling blijven gemiddeld 20% van de bestaande haartjes permanent weg. Als je dan nog eens zal moeten scheren, zullen het sowieso al een heel pak minder haartjes zijn. En ook ingroeiende haren genezen en verdwijnen veel sneller na de behandeling. Wacht dus niet langer en contacteer ons hier voor een afspraak.

 

 

WENS JE SNEL EEN AFSPRAAK VAST TE LEGGEN?

BEL ONS OP 055 31 48 06

 

 

 

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden