Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

February 23, 2016

Aan het Trinity College in Dublin is er een studie (TILDA) uitgevoerd waaruit blijkt dat de manier waarop we denken of praten over veroudering, directe gevolgen heeft voor onze gezondheid. 

 

Positief denken over het verouderingsproces brengt bijgevolg ook fysiek en cognitief positieve gevolgen met zich mee en omgekeerd is dat dus ook zo. Als de onderzoeksparticipanten het verouderingsproces als iets negatief beschouwden, gingen ze later ook veel meer en sneller fysiek en mentaal achteruit.

 

Logischerwijs heeft je huid hier ook baat bij. Positief denken over veroudering is dus de eerste stap om mooi oud te kunnen worden. Uiteraard is het wel gemakkelijker om positiever over het verouderingsproces na te denken als je je eerst al goed in je vel voelt. Onze behandelingen kunnen je hier zeker en vast een handje bij helpen. We gaan er namelijk alles aan doen om je huid zo actief, jong en mooi mogelijk te houden tijdens het verouderingsproces.

 

Want als je er jonger uit ziet dan je leeftijd, dan kan je toch probleemloos positief naar het verouderingsproces kijken, niet waar?

 

Bekijk hier ons aanbod aan gespecialiseerde behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging en ontdek wat wij voor u kunnen doen: www.anti-ageingcenter.be/huidverbetering-verjonging

 

Bron over het onderzoek en de foto: https://www.prime-journal.com/researchers-confirm-attitude-to-aging-can-have-a-direct-effect-on-health/

 

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden