Begin het nieuwe schooljaar met een stralende huid!

August 17, 2015

We zijn terug van vakantie!

En we helpen u graag het nieuwe schooljaar in schoonheid te beginnen.


De aanloop naar september is toch altijd een beetje spannend. Het is de maand waarbij uw kind, kleinkind of uzelf misschien aan een nieuw schooljaar begint, waarbij het herfstgevoel al wat begint te kriebelen en waarbij de zomervakantie alweer een herinnering is geworden.

Na het zonnetje gezien te hebben, is het sowieso zeer belangrijk om uw huid extra te hydrateren. Verschillenden onder u zullen toch ook wel wat verbrand geweest zijn of hier en daar wat meer rimpels, (pigment)vlekjes of zelfs couperose zien verschijnen. Dit zijn typische verschijnselen van zonneschade en nu is het hét moment om dat te beginnen aanpakken!

Hieronder vindt u ons basis stappenplan om uw huid na de zomer weer te laten stralen:

 

STAP 1: HYDRATEER

 

Het Instant Hydrating Mask van Beauté Pacifique is dé ideale dorstlesser voor uw huid.

 

Onze tip: gebruik het masker 2 keer per week in de plaats van uw nachtcrème. 's Ochtends heeft u een superzacht huidje waar u de hele dag van kan genieten!

Kostprijs (100ml): € 39,95

 

Bestel hier het product online

 

 

 

 

 

STAP 2: ZUIVER & PEEL

 

Na contact met de zon verhoornt de huid. Dat wil zeggen dat je dode huidcellen langer 'blijven plakken'. Hierdoor voelt je huid ruwer aan, gaat ze er dof en vaal uitzien en verschijnen meer rimpels.

Een behandeling met Hydrafacial kan de klok terugdraaien: je huid krijgt infusies van peelings en anti-oxidanten zodat ze gezuiverd, geboost en verjongd wordt!

Behandelprijs: € 90
 

 

 

 

STAP 3:  HERSTEL

 

Heeft u last van diepere rimpels, pigmentvlekken, of couperose? Dan kunnen we u zeker en vast verder helpen!

We kunnen hierbij werken op het energiegehalte van uw huid, op de elasticiteit en activiteit in de huid of specifiek op het verwijderen van de vlekken.

Sommige behandelingen kunnen we nu al starten, met andere wacht u best nog even tot het zonnetje wat minder schijnt. We geven u hier graag persoonlijk en vrijblijvend advies bij.

Behandelprijs: vanaf € 70

 

Meer info?

Contacteer ons!

 

 

 

 

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden