In mei verwennen we alle mama's!

May 7, 2015

10 mei is het zover: moederdag. We sturen alvast een dikke dankjewel uit naar alle mama's voor alle zorg, liefde en ondersteuning! Bedankt om ons het leven te geven.

 

Om het moederschap te vieren, willen we in ons Anti-ageingcenter te Oudenaarde ook een leuke actie aanbieden aan alle mama's: in mei betaal je als mama slechts €90 i.p.v. €125 voor onze nieuwste en spectaculaire afslankbehandeling!

 

Met deze methode kunnen we perfect overtollige vetopstapelingen en cellulite gaan aanpakken. Het typische zwangerschapsbuikje, vetophopingen aan de heupen, armen of cellulite op de benen zijn dus zeker en vast te behandelen!

 

Per afslanksessie die slechts 1 uurtje duurt, kunnen er 1 of 2 zones behandeld worden (vb. 1 zone: buik, vb. 2 zones: love handles of binnenkant/buitenkant dijen). De resultaten zijn al merkbaar vanaf de 1e of 2e behandeling en verbeteren nog meer in de dagen erna.

 

Gemiddeld worden slechts 3 tot 6 behandelingen geadviseerd, afhankelijk van het gewenste resultaat. Aangezien we werkelijk vetcellen gaan verminderen, is het resultaat ook blijvend!

 

Voor wie is deze behandeling? Iedereen met een BMI van 19 tot 26 met een vetlaagje dat je kan vastpakken, of met cellulite. Mensen die echt overgewicht hebben, raden we aan om vooral eerst te gaan sporten en de voedingsstijl aan te passen. Eens er daar aan gewerkt is, kunnen we ook starten met deze afslankbehandeling.

 

Interesse om ook je figuur te optimaliseren? Contacteer ons nu!
Mail naar info@anti-ageingcenter.be of bel 055 31 48 06.

Je kan ook hier klikken en zelf je gegevens achterlaten en dan nemen wij contact op met jou.

 

 

 

 

 

 

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden