Ongewenst vet: wat te doen?

February 9, 2015

Vet hebben we nodig. Het vetweefsel onder de huid en rond de organen beschermt en isoleert ons lichaam en bovendien is vetweefsel belangrijk voor onze hormonenspiegel. Als we echter een teveel aan vetten krijgen, gaat het zich opstapelen. Hierbij gaan de vetcellenclusters 'opzwellen'. En dat gebeurt gewoonlijk op plaatsen waar we dat liever niet hadden gezien. De buik, de billen, de knieën, ... iedereen kan wel een plaats aanduiden waar die liever wat minder vet had gezien.

 

 

Er zijn 3 dingen die we kunnen doen om vetopstapelingen op een gezonde manier kwijt te geraken:

 

1. Eet gezond

 

Veel mensen denken vet te kunnen verliezen door vetten uit de voeding weglaten. Ze volgens een 'mager' dieet waarbij enkel groenten, fruit en bijvoorbeeld koolhydraten gegeten worden. Dit is niet gezond. Je kan hierdoor tijdelijk enkele vetten verliezen omdat je lichaam z'n vetreserves opgebruikt, maar op lange termijn is dit niet houdbaar en komen vetten terug.

 

Het is zeer belangrijk om gezonde vetten te eten. Die hebben we immers nodig om de overtollige vetten in ons lichaam te verbranden. Het belangrijkste is om te weten wélke vetten je dan het beste eet. Het is heel eenvoudig: eet verzadigde vetten. Dit vind je in sommige melkproducten zoals echte boter, vleesproducten zoals gevogelte, visproducten zoals zalm of sardienen en zelfs in groenten/fruit zoals avocado.

 

Laat ook zoveel mogelijk suikers en producten die zich omzetten in suikers (zoals alcohol) vallen en drink voldoende mineraal water (zonder bubbels!). Ook bij elke kop koffie drinkt u het beste een glas water.

 

Een laatste gouden tip is om zoveel mogelijk onbewerkte voedingswaren te eten. Dit controleert u door op de verpakking te zoeken naar termen die u niet begrijpt, de onbegrijpelijke termen of E-nummers staan immers gewoonlijk voor minder gezonde zaken. Dan bent u alvast goed op weg!

 

 

 

2. Beweeg

 

Het blijft een aloud verhaal, maar daarom is het ook zo belangrijk om op te volgen... Iemand die een hele dag stil zit, zal weinig vetten verbranden. Onze consumptie van etenswaren moet dan ook evenredig zijn aan de dagelijkse calorie-inname.

 

 

 

3. Help de natuur een handje!

 

Ondanks een gezond voedingspatroon en voldoende beweging, is het mogelijk dat sommige vetopstapelen toch hardnekkig blijven voortbestaan. Hiervoor kunnen wij u een uitweg bieden. Met de revolutionaire Exilis Elite (een wereldwijd 6-voudig awardwinnend apparaat) kunnen we immers vetopstapelingen versneld afbreken. U heeft hiervoor slechts 4 tot 6 behandelingen nodig en u ziet snel en zeer langdurig resultaat. (Bekijk ook het filmpje onderaan!)

 

Als u niet plaatselijk maar meer algemeen uw stofwisseling wenst te verbeteren, kunt u ook opteren voor de gerenommeerde Sudatonic-kuur. Tijdens deze ontspannende behandeling, wordt uw lichaam intensief uitgedaagd om overal gelijkmatig vetten te gaan verbranden, zoals bij een specifieke work-out.

 

 

 

Wenst u meer informatie of een gratis intakegesprek?

Contacteer ons hier

 

 

 

Klik op het filmpje om de revolutionaire Exilis Elite

behandeling te ontdekken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload