Waarom een nachtcrème zo goed voor je is

January 9, 2015

Iedereen weet dat voldoende slaap bijzonder belangrijk is. Slaap is een vitaal onderdeel van je algemeen welzijn en algemene gezondheid. Het is dan ook snel zichtbaar als je te weinig slaap hebt gehad: je krijgt wallen onder de ogen, je huid ziet er dof en futloos uit en je voelt je algemeen ook niet zo lekker.

 

Ook voor huidverjonging is slapen eigenlijk een hele goede 'behandeling'. Terwijl je slaapt, gaat je lichaam namelijk in 'herstel-modus'. Je cellen worden erg actief en gaan de slechte elementen proberen te elimeren en herstellen.

 

Dit kan je extra gaan ondersteunen door een nachtcrème met een hoge dosering aan de juiste vitamines te gebruiken, want tijdens het slapen nemen je huidcellen ook beter ingrediënten uit producten op. Je cellen krijgen zo een extra boost voor hun werking en je huid ziet er de dag erna geweldig uit!

 

 

Ontdek onze nachtcrème bestsellers:

 

- Crème Metamorphique

Een crème met een hoge dosis vitamine A, wat de cellen stimuleert om meer collageen aan te maken. Collageen is dé opvuller van de huid. Als je dit stimuleert, krijg je minder rimpeltjes en een egalere huid.

 

- Super3Booster

Wie reeds een tijdje Crème Metamorphique heeft gebruikt, kan erna overstappen naar Super3Booster. Deze crème bevat een nog hogere dosis aan vitamine A voor een extra huidverjongende boost.

 

- Instant Hydrating Mask

Deze crème is een bestseller tijdens de winter! Dit masker dat je een hele nacht op je kan laten, is heel zacht voor de huid en doordrenkt ze met verloren gegaan vocht. Het haalt alle tekenen van droogte en vermoeidheid meteen weg. U kan dit masker het beste 2x tot 3x per week als nachtcrème gebruiken, afgewisseld met een andere nachtcrème zoals Crème Metamorphique.

 

 

Klik hier om naar de pagina van de nachtcrèmes te gaan.

Please reload

In de kijker

Omarm het verouderingsproces en word mooi oud!

23/02/2016

1/4
Please reload

Recente Posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons online!
  • Facebook Clean Grey
RSS Feed
Zoekwoorden